Μαντσίνι: «Η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά, μας βοήθησε ο κόσμος»

Μαντσίνι: «Η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά, μας βοήθησε ο κόσμος»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για τη νίκη της Ιταλίας, αναφέροντας πως οι παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στον κόσμο.

Η Ιταλία επικράτησε της Τουρκίας με σκορ 3-0 και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε καλά, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, ενώ επισήμανε πως η διοργάνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι:

«Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που δεν σκοράραμε. Δεν ήταν εύκολο, ήταν η πρεμιέρα και η Τουρκία είναι καλή ομάδα. Υπήρξε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, η ομάδα έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι. Ήταν κομβική η γρήγορη κυκλοφορία για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία.

Αν στείλαμε ένα μήνυμα προς τα φαβορί; Απλώς παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε θετικά στην Ρώμη και αυτός μας ευχαρίστησε όλους, το κοινό στο γήπεδο και όλους τους Ιταλούς.

Ήταν ένα όμορφο απόγευμα, ελπίζω να έχουμε πολλά τέτοια. Αν είναι το πρώτο βήμα για το Γουέμπλεϊ; Είναι ακόμα νωρίς, έχουν μείνει άλλα έξι…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ