Άρης : Αναμόρφωση του Κλεάνθης Βικελίδης

Άρης : Αναμόρφωση του Κλεάνθης Βικελίδης

Νέα εικόνα αναμένεται να αποκτήσει το Κλεάνθης Βικελίδης από την ερχόμενη σεζόν, ενόψει της επιστροφής του Άρη στη Superleague, που όπως όλα δείχνουν έχει πλέον «κλειδώσει». Οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν από νωρίς τις εργασίες για να αναβαθμιστεί το γήπεδο, το οποίο ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια είχε παραμεληθεί, ώστε να είναι όλα έτοιμα […]

Νέα εικόνα αναμένεται να αποκτήσει το Κλεάνθης Βικελίδης από την ερχόμενη σεζόν, ενόψει της επιστροφής του Άρη στη Superleague, που όπως όλα δείχνουν έχει πλέον «κλειδώσει». Οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν από νωρίς τις εργασίες για να αναβαθμιστεί το γήπεδο, το οποίο ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια είχε παραμεληθεί, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Η αρχή θα γίνει μέσα στις επόμενες 30 μέρες με την εγκατάσταση τουρνικέ στις θύρες, που διαθέτουν όλα τα σύγχρονα γήπεδα, με πληρωμένη την προκαταβολή 25.000 ευρώ για το έργο.

Μετά το τέλος των εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων των «κίτρινων», που δίνουν το τελευταίο τους φετινό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 20 Μαΐου, θα ξηλωθεί ο χλοοτάπητας και θα αντικατασταθεί από καινούριο υβριδικού τύπου. Μάλιστα, η εταιρία που επιλέχθηκε για το κομμάτι αυτό έχει συνεργασία με τη Superleague και αναλαμβάνει γήπεδα για παιχνίδια του Champions League.

Παράλληλα, θα υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που αφορά κυρίως επισκευές σε καθίσματα, αποδυτήρια και γραφεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ