ΟΦΗ : Πάει στην Πάτρα με Ποτoυρίδη

ΟΦΗ : Πάει στην Πάτρα με Ποτoυρίδη

Ο Γιάννης Ποτουρίδης προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση και έτσι ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, τον υπολογίζει κανονικά για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Παναχαϊκή.

Το «παρών» στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Παναχαϊκή θα δώσει ο Γιάννης Ποτουρίδης του ΟΦΗ.

Ο αμυντικός των Κρητικών στις τελευταίες προπονήσεις είχε αισθανθεί έντονο πόνο στο γόνατο, με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου να φοβάται, καθώς μπορούσε να μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Ωστόσο, ο έμπειρος στόπερ γυμνάστηκε κανονικά την Πέμπτη (29/3) με τον Νίκο Παπαδόπουλο να τον υπολογίζει για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στους Αχαιούς. Κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με τους Μανώλη Μονιάκη και Μανώλη Παπαστεριανό, μιας και οι δύο έχουν τεθεί νοκ- άουτ, λόγω των τραυματισμών τους.

Την προπόνηση της Πέμπτης (29/3) στο Γεντί Κουλέ, παρακολούθησαν ο Γιώργος Αλετράς, ο Κώστας Καζανάκης και ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης. Μετά την προπόνηση, είχαν μια σύντομη συζήτηση με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (30/3) αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Πάτρα με το πούλμαν της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ