Ανακοίνωσε Χαντί ο Αήττητος Σπάτων (pic)

Ανακοίνωσε Χαντί ο Αήττητος Σπάτων (pic)

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα των Σπάτων και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, που αναμφίβολα ανεβάζει επίπεδο το ρόστερ του και τον δυναμώνει πολύ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχώρησε ο Αήττητος Σπάτων.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου την Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγγελου Χαντί, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιορδανίας και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Ηρακλή και Εργοτέλη, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αρη.

Ο διεθνής άσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα των Σπάτων, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με τον ατζέντη του, Στέλιο Βραδέλη, να ανεβάζει στα social media μία φωτογραφία του 29χρονου μεσοεπιθετικού με τον μεγαλομέτοχο του Αήττητου, Νίκο Κατσιγιάννη και τον προπονητή της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο. Μία σπουδαία κίνηση από τον Αήττητο Σπάτων, που ανεβαίνει επίπεδο ενόψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί και κοιτάζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Στέλιου Βραδέλη:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αγγελος Χαντί στον Αήττητο!

Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει τη μεταγραφή του Άγγελου Χαντί για έναν χρόνο.

* Ο παίκτης επέλεξε το Νο11.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, ενώ πέρασε και από τις ακαδημίες της VSV Tonegido.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την AS Trenčín τη σεζόν 2008-2009. Το 2010 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χερσονήσου και από μέχρι το 2015 ήταν στον Εργοτέλη. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Ηρακλή, και την επόμενη διετία την πέρασε στον ΟΦΗ ενώ τελευταιά φόρεσε την φανέλα του Άρη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / ΓΚΟΛ / ΑΣΙΣΤ

Super League: 74 συμ. / 7 γκολ / 5 ασίστ
Football League: 79 συμ. / 17 γκολ / 11 ασίστ
Κύπελλο Ελλάδας: 11 συμ. / 4 γκολ / 4 ασίστ
Fortuna Liga: 11 συμ. / – / –

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμένα αλλά τώρα όλα είανι καλά. Ηρθα σε μια ομάδα φιλόδοξη, με ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν!

Ο Αήττητος έχει τα φόντα να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για το ζεστό καλωσόρισμα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ