Βόλος – Ηρακλής 0-2

Βόλος – Ηρακλής 0-2

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή που του δίνει ελπίδες ανόδου, την ώρα που για τους βολιώτες αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα, μετά από 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Football League και τη μάχη της ανόδου έθεσε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, επικρατώντας μέσα στον Βόλο της ομώνυμης ομάδας με 2-0!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους Βολιώτες που παρέμειναν στους 32 βαθμούς. Οσο για τους κυανόλευκους έφτασαν τους 20 και πανηγύρισαν την 6η νίκη τους. Πλέον η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα βλέπει με διαφορετικό μάτι την υπόθεση άνοδο και παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκεται αρκετά πίσω, μετά το τρίποντο αυτό έχει αποκτήσει διαφορετική ψυχολογία.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου. Σκόρερ ο νεοαποκτηθέντας Γκι Γκι Γκναμπογιού. Ο Γκι πήρε τη μπάλα από τον Ντούνη εντός περιοχής και με ωραίο σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Το 2-0 έγινε στο 69’, όταν ο Περόνε έκλεψε τη μπάλα από τον Γκαλίτσιο και με ωραία λόμπα την έστειλε… συστημένη στο βάθος της εστίας.

Οσον αφορά την εικόνα του ματς, δεν είχαμε πολλές φάσεις με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή στο Α’ μέρος και τον Βόλο στο Β’. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλοστημένοι, δεν άφησαν διαδρόμους στους γηπεδούχους και ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο):  Καραγκιολίδης, Ντεντάνκης (70′ Κορέλα), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πέντα (60′ Πίσπας), Κότο, Μάντζης.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Περόνε (79′ Στάμου), Κωστούλας, Ντούνης (46′ Ορφανίδης), Νιαμπούγιου (55′ Κλέιτον).

«Λευκή» ισοπαλία στα Χανιά
Στο άλλο ματς της ημέρας το οποίο έγινε στην Κρήτη και επίσης είχε ενδιαφέρον για τη μάχη της ανόδου, Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας έμειναν στο 0-0.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρούσσακης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Τσακμάκης (61′ Παπανικολάου), Καραγκούνης, Μάικιτς (78′ Λάζιτς), Νίλι, Μπιανκόνι.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (90+1′ Γκουντρουμπής), Λούκας Ράμος, Τασιουλής (90+3′ Μπιμάι), Πολέτο (69′ λ.τ Καμπέρης), Λουκάο.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/1

Βόλος – Ηρακλής 0-2 (45+1’ Γκι, 69’ Περόνε)

Πλατανιάς – Απόλλων Λάρισας

Κυριακή 27/1

Απόλλων Πόντου – Σπάρτη 15:00

Κέρκυρα – Αιγινιακός 15:00

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός 15:00

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 15:00

Αήττητος Σπάτων – Τρίκαλα 15:00

Δευτέρα 28/1

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή 15:00


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ