Σβήνει το όνειρο για την Παναχαϊκή, «αγγίζει» τα μπαράζ ο Πλατανιάς

Σβήνει το όνειρο για την Παναχαϊκή, «αγγίζει» τα μπαράζ ο Πλατανιάς

Η ομάδα της Πάτρας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο (1-1) και χάνει το τρένο για τα μπαράζ, ενώ αντίθετα ο Πλατανιάς έριξε πεντάρα στον Αιγινιακό (0-5) και εδραιώθηκε στη 2η θέση.

Ονειρο ήταν και πάει. Η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο στην Αγυιά για την 27η αγωνιστική της Football League και πλέον μόνο με… θαύμα θα προλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Αντίθετα, ο Πλατανιάς πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα του Αιγινιακού και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Κρητικοί διέλυσαν τον αντίπαλό τους με 5-0 και εδραιώθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα των Χανιών είναι στο +4 από τον τρίτο Απόλλων Λάρισας και έχει μπροστά της ορθάνοιχτο τον δρόμο για τα μπαράζ ανόδου.

Δεν «χ»άρηκε κανείς στην Πάτρα

Στην Αγυιά ο Βόλος κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και στο 41’ πήρε προβάδισμα με τον Κοκκόρη. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και στο 81’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λουμπαρδέα. Η ομάδα της Πάτρας έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, έφτασε τους 42 πόντους, αλλά έμεινε στο -7 από τον δεύτερο Πλατανιά και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το τρένο των μπαράζ. Ο Βόλος από την άλλη, έφτασε τους 57 βαθμούς και παρέμεινε στο +8 από τους Κρητικούς.

Μπαλάρα και πεντάρα από τον Πλατανιά

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Πλατανιάς τον αγώνα με τον Αιγινιακό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Βάις στο 29’, με τον Λουκίνα στο 36’ να κάνει το 2-0. Στο 63’ ο Παπουτσογιαννόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μπιανκόνι στο 71’ να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του Πλατανιά. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

Επέστρεψε στις νίκες η Κέρκυρα

Μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα η Κέρκυρα επέστρεψε και πάλι στις νίκες. Οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 του Ηροδότου, χάρη στα γκολ των Σιατραβάνη (23’) και Πασά (68’). Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο που πανηγύρισαν έφτασαν τους 41 βαθμούς και ανέβηκαν στην 8η θέση, ενώ ο Ηρόδοτος έμεινε στους 28 βαθμούς και στην 13η θέση. Οι φιλοξενούμενοι είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και στο -1 από τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής: 

Σάββατο (13/04) 

Κέρκυρα-Ηρόδοτος 2-0
(22′ Σιατραβάνης, 68′ Πασάς)

Αιγινιακός-Πλατανιάς 0-5
(29′ Ουές, 36′ Λουκίνας, 63′ Παπουτσογιαννόπουλος, 73′,90′ Μπιανκόνι)

Παναχαϊκή-Βόλος 1-1
(81′ Λουμπαρδέας – 41′ Κόκκορης)

Εργοτέλης-Ηρακλής (16:00)
Σπάρτη-Δόξα Δράμας (16:00)

Κυριακή (14/04) 

Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα (15:00)
Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης (16:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ