ΟΦΗ : Τα βρήκε με Κουσκουνά

ΟΦΗ : Τα βρήκε με Κουσκουνά

Ο Νίκος Κουσκουνάς απέσυρε την προσφυγή που είχε κάνει στον ΟΦΗ, αφού οι Κρητικοί τα βρήκαν σε όλα μαζί του, δίνοντάς του το απαραίτητο χρηματικό ποσό.

To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν βγει στην επιφάνεια τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο ΟΦΗ.

Οι Ηρακλειώτες, εξαιτίας αυτών, έχασαν τον Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος από εδώ και πέρα είναι ελεύθερος για να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, ο έμπειρος στράικερ είχε κινηθεί νομικά για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του με την κρητική ομάδα να αντιμετωπίζει τον εφιάλτη της αφαίρεσης βαθμών. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, κατέβαλε το απαραίτητο χρηματικό ποσό στον Κουσκούνα, προκειμένου εκείνος ν’ αποσύρει τη προσφυγή του.

Ο «ισχυρός» άνδρας των Μελανόλευκων δεν έμεινε εκεί, όμως, αφού μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έστειλε ένα μήνυμα στον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, γράφοντας ότι:

«Πλήρωσα το γραμμάτιο που όφειλε στον παίκτη η περασμένη διοίκηση του Γιάννη Πολεμαρχάκη. Ήταν μια υπόθεση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους στην ομάδα μας και έπρεπε να λυθεί. Για αυτό και μπήκα μπροστά στην υπόθεση αυτή. Ο παίκτης θα λάβει τα δεδουλευμένα του και θα αποσύρει την προσφυγή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ