Μίτσελ, ο εκλεκτός των παικτών στην Ισπανία

Μίτσελ, ο εκλεκτός των παικτών στην Ισπανία

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, είναι αυτός που προτιμούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας για διάδοχο του Φερνάντο Ιέρο.

Η Ισπανία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και τα όσα μεσολάβησαν με τον Χουλέν Λοπετέγκι και την αντικατάστασή του από τον Φερνάντο Ιέρο. Μίτσελ, Λουίς Ενρίκε και Κίκε Φλόρες είναι τα τρία επικρατέστερα ονόματα για τον πάγκο των «Φούριας Ρόχας» με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού όμως να θεωρείται φαβορί λόγω προτίμησης των παικτών.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η «Marca» οι παίκτες μέσω των αρχηγών έχουν ταχθεί υπέρ της περίπτωσης Μίτσελ καθώς τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρούν πως εν αντιθέσει με τον Λουίς Ενρίκε θα διασφαλίσει την ενότητα των αποδυτηρίων. Αυτό γιατί ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα εκτιμάται ότι μπορεί να έχει προβλήματα με κάποιους παίκτες όπως για παράδειγμα ο Ζόρντι Άλμπα με τον οποίο είχαν τριβές και κατά την κοινή τους παρουσία στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέχρι τις 24 Ιουλίου, από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες και η άποψη των παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Ο Μίτσελ μάλιστα είχε «παίξει» πολύ να αναλάβει την ομάδα όταν προέκυψε το θέμα με τον Λοπετέγκι, δύο μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ αλλά τότε προτιμήθηκε η λύση να δοθεί εκ των έσω και έτσι επιλέχθηκε ο Ιέρο.

Μέτα τον Ολυμπιακό ο Μαδριλένος τεχνικός πέρασε από Μαρσέιγ και Μάλαγα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία αλλά η εθνική ομάδα είναι διαφορετική υπόθεση όπου κύριο ρόλο παίζει η διαχείριση των παικτών και σε αυτό λόγω και της προσωπικότητάς του, υπάρχει η πεποίθηση στους παίκτες ότι θα τα καταφέρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ