Μαρτίνεθ : «Ανρί, το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το παζλ»

Μαρτίνεθ : «Ανρί, το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το παζλ»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έσταξε... μέλι για τον προκάτοχό του και τόνισε πως ο Τιερί Ανρί ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά το παζλ του Βελγίου.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε δηλώσεις ενόψει του ημιτελικού του Μουντιάλ με τη Γαλλία την Τρίτη (10/7, 21:00) και μεταξύ άλλων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προκάτοχό του Μαρκ Βίλμοτς, αλλά και τον Τιερί Ανρί.

Ο τεχνικός των Βέλγων είπε για τον συνεργάτη του στον πάγκο ότι ήρθε για να συμπληρώσει το παζλ.

«Το έργο του Βίλμοτς ήταν απαραίτητο με αυτήν την ομάδα. Αυτή η γενιά εργάστηκε πολύ καιρό με αυτόν τον προπονητή. Πάντα εκμεταλλευόμαστε αυτό. Νομίζω ότι όταν είσαι νέος προπονητής, αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις και να χρησιμοποιήσεις ό,τι έκανε ο προηγούμενος προπονητής. Προσπαθήσαμε να πάρουμε εκδίκηση. Διότι όταν σκόραρε κόντρα στη Βραζιλία ως παίκτης το γκολ του ακυρώθηκε» ήταν τα πολύ όμορφα σχόλια του Μαρτίνεθ για τον προκάτοχό του, Μαρκ Βίλμοτς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου στάθηκε στην προσωπικότητα των Γάλλων, λέγοντας: «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό… Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά, επειδή έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν τους δοθεί η ευκαιρία».

Ο Μαρτίνεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τιερί Ανρί που ήρθε στο Βέλγιο το 2016: «Ηρθε πριν δυο χρόνια. Εχει την εμπειρία των μεγάλων νικών σε τεράστιες διοργανώσεις. Μας είχε λείψει κάτι τέτοιο. Ηταν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το παζλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ