Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι γραφτό να το πάρει ο Μέσι»

Ιμπραΐμοβιτς: «Είναι γραφτό να το πάρει ο Μέσι»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε ξανά σε δηλώσεις του την πεποίθησή του πως η Αργεντινή θα κατακτήσει το Μουντιάλ, λέγοντας πως είναι... γραμμένο στα αστέρια.

Το Μουντιάλ του Κατάρ φτάνει προς το τέλος του, με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία να γίνεται σήμερα (13/12, 20:00) για μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πολλοί είναι εκείνοι πουν θεωρούν πως έφτασε η στιγμή να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ο Λιονέλ Μέσι και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν σχολίασε και τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά, λέγοντας πως οι πορείες της Κροατίας και του Μαρόκου δεν τον εξέπληξαν, πως έχει σεβασμό για τη Γαλλία, αλλά επανέλαβε την πρόβλεψή του πως το τρόπαιο θα καταλήξει στα χέρια του Λιονέκ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του Σάντος και οι 3 γερές «ελληνικές» υποψηφιότητες για τον πάγκο της Πορτογαλίας

Όσα είπε ο Ιμπραΐμοβιτς:

«Η Γαλλία είναι δυνατή, είχαν πάρει και το Μουντιάλ το 2018 όταν είχαν ακόμη πιο νεαρή ομάδα. Τώρα είναι ακόμη καλύτεροι και πιο έμπειροι. Η Κροατία δεν με εξέπληξε με την πορεία της, αφού ήταν και στον τελικό πριν τέσσερα χρόνια. Το Μαρόκο δεν ήταν έκπληξη για μένα, τους περίμενα καλούς και πριν το τουρνουά. Στον κόσμο αρέσουν οι εκπλήξεις, να δούμε αν μπορούν να φτάσουν στον τελικό.

Όμως αυτή τη φορά πιστεύω πως είναι γραμμένο στα αστέρια ποιος θα πάρει τον τίτλο και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πιστεύω θα είναι ο Μέσι με την Αργεντινή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ