Φαν Ντάικ – «Τη μια μέρα είσαι καλά και την άλλη δε μπορείς ούτε να περπατήσεις» (vid)

Φαν Ντάικ – «Τη μια μέρα είσαι καλά και την άλλη δε μπορείς ούτε να περπατήσεις» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα Νόριτς-Λίβερπουλ, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μίλησε για το περσινό σοβαρό τραυματισμό του αλλά και για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας

Η Λίβερπουλ έκανε ιδανική πρεμιέρα κόντρα στη Νόριτς την οποία και νίκησε εκτός έδρας με 3-0, αλλά οι «Ρεντς» είχαν έναν παραπάνω λόγο να χαμογελούν αφού είδαν τον ηγέτη της άμυνάς τους, τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να δηλώνει ξανά «παρών» σε επίσημο ματς έπειτα από πολύ καιρό.

Ο 30χρονος Ολλανδός στόπερ πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Λίβερπουλ να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα όπως και έκανε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φαν Ντάικ μίλησε στην κάμερα του Sky Sports, τονίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε κατά την περίοδο της αποθεραπείας του λόγω της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί. Παράλληλα, εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία του για αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας έπειτα από την περσινή προβληματική σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τη μια μέρα είσαι μια χαρά και την άλλη δεν μπορείς καν να κουνηθείς. Δεν μπορείς να περπατήσεις, παίρνεις φάρμακα, πονάς πολύ, δεν μπορείς να κοιμηθείς. Όλοι εκφράζουν άποψη και διαβάζεις τα πάντα γιατί… δεν έχεις τίποτα να κάνεις.

Πέρυσι είχαμε τραυματισμούς και απουσίες παικτών σε καίριες θέσεις, δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε, όπως ήθελε η ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Όμως, όλοι έκαναν φανταστική δουλειά. Μακάρι φέτος να χτίσουμε κάτι καλύτερο και να είμαστε υγιείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ