Η Γούλβς ζητά 110 εκατομμύρια από τη Σίτι για Νέβες

Η Γούλβς ζητά 110 εκατομμύρια από τη Σίτι για Νέβες

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ρούμπεν Νέβες και η Γούλβς ζητά 110 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Φερναντίνιο, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος έχει μείνει ο μόνος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του αμυντικού μέσου.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο, τόσο τον Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και τον Φρέντι ντε Γιόνγκ του Άγιαξ. Ωστόσο, πέρα από αυτές τις δυο περιπτώσεις η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και για τον μέσο της Γούλβς, Ρούμπεν Νέβες.

Οι νεοφώτιστοι είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σταματήσει την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στο φετινό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τους «Times» ζητούν από τους «πολίτες» 110 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι «λύκοι» δεν θέλουν πουλήσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες του και τα χρήματα που ζητούν από την Σίτι είναι για να την αποτρέψουν να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ