Άρης: Οι ορθές αποφάσεις για Κάρλσον και Δεληζήση

Άρης: Οι ορθές αποφάσεις για Κάρλσον και Δεληζήση

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή του Άρη, για το ματς με την ΑΕΚ, μετά από τέσσερις μήνες και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Μάντζιο να διαχειρίζεται σωστά τα συγκεκριμένα θέματα.

Δυο ξεχωριστές περιπτώσεις είναι για τον Άρη αυτές των Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον και Γιώργου Δεληζήση, τις οποίες ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι διαχειρίζεται σωστά, παίρνοντας τις αποφάσεις που πρέπει.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μια από τις μεγάλες επενδύσεις του Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς, όμως, η συγκεκριμένη κίνηση να έχει τα αποτελέσματα που περίμεναν οι κιτρινόμαυροι. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά, τον προηγούμενο μήνα, στην επιστροφή στην πατρίδα του, τελικά, όμως, αυτό, δεν έγινε, καθώς δεν είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις με τη Γκέτεμποργκ.

Διαβάστε επίσης: Αυτά μόνο ο Θρύλος: Τα 6 ευρωπαϊκά που διεκδικεί ο Ολυμπιακός!

Ο Κάρσλον παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις, χωρίς, μάλιστα, να δίνει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κάρλσον είναι ποδοσφαιριστής του Άρη, έχοντας, μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν, αν δεν αλλάξουν άρδην τα πράγματα, όμως, πολύ σωστά επέλεξε ο προπονητής του να τον ενεργοποιήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν μπορεί ένας παίκτης με τις απολαβές του Κάρσον να μένει εκτός, ειδικά όταν υπάρχουν απουσίες στα εξτρέμ, όπως, η διαφαινόμενη του Σουλεϊμάνοφ.

Είναι πολύ πιθανόν, μάλιστα, ο Σουηδός εξτρέμ να συμπεριληφθεί και στην αποστολή του αυριανού (21/4) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Μετά από τέσσερις μήνες, περίπου, καθώς η προηγούμενη φορά που ήταν στην αποστολή, ήταν στην εντός έδρας «γκέλα» (2-2) με τη Λαμία, στις 20 Δεκεμβρίου του 2023, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Δεληζήση, αναμένεται, στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να βιώσει αυτό που περίμενε από την πρώτη στιγμή της επιστροφή της του στον Άρη. Να πάρει χρόνο συμμετοχής, για μικρό, πιθανότατα, χρονικό διάστημα, να «εισπράξει» το χειροκρότημα από τους οπαδούς του Άρη και να τους αποχαιρετήσει, καθώς θα σταματήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του.

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που αποκτήθηκε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός το καλοκαίρι. Μαζί, φυσικά, με τον καταλυτικό ρόλο που παίζει και η παρουσία του στα αποδυτήρια.

ΥΓ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν προσωπικές επιθυμίες και όχι γεγονότα και το τι ισχύει, σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, στον Βόλο. Ένα παιχνίδι για το οποίο δεν υπάρχουν λόγοι, προκειμένου να γίνει παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ