Ακπόμ: «Χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη»

Ακπόμ: «Χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη»

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πρίγιοβιτς.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Τσούμπα Ακπόμ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού με 2-0, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο νεαρός στράικερ στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και βοήθησε τον Δικέφαλο να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο νεαρός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στο τρίποντο, ενώ παράλληλα, μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Πρίγιοβιτς και αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ: «Χάρηκα για το σημερινό γκολ γιατί το προηγούμενο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και φυσικά γιατί κερδίσαμε και είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν αισθανόμουν και τόσο καλά το προηγούμενο διάστημα, γιατί δεν είχα το χρόνο που ήθελα και τώρα αρχίζω να μπαίνω σταδιακά στην ομάδα!»

Για τη συνύπαρξή του με τον Πρίγιοβιτς: «Έχω πολύ καλή συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς. Με ενημέρωσε ο κόουτς να παίζω τριγύρω από τον Πρίγιοβιτς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πάρε πολύ χρόνο συμμετοχής:  «Απογοητεύτηκα όταν δεν έπαιζα και προσπαθούσα για το καλύτερο… Ο προπονητής μου μετέφερε πως του αρέσω σαν παίκτης και πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και είπα πως θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ