Ολυμπιακός: Οι… μαχητές του Ρέντη! (pic)

Ολυμπιακός: Οι… μαχητές του Ρέντη! (pic)

Η ομάδα των Νάτχο, Ομάρ, Ποντένσε, Σα, Καμαρά, Παπαδόπουλου και Τσιμίκα βγήκαν νικητές στην εσωτερική μάχη και πόζαραν με σφιγμένες τις γροθιές, με τον Ισραηλινό να ανεβάζει τα… πειστήρια στα social media.

Την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο  (7/4, 19:00) συνέχισε ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Παρασκευής να χωρίζει τους παίκτες του σε ομάδες και να τους τεστάρει εν δράσει!

Οι Ερυθρόλευκοι κοντραρίστηκαν μεταξύ τους και αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι ήταν οι Μπίμπαρς Νάτχο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ντάνιελ Ποντένσε, Ζοσέ Σα, Μαντί Καμαρά, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Τσιμίκας.

Η σύμπραξη των δύο Ελλήνων μπακ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και τον συμπατριώτη του, τον Αφρικανό μέσο, τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό και τον Νορβηγό αμυντικό έκανε… σμπαράλια τις υπόλοιπες ομάδες και αναδείχθηκε νικήτρια. Μάλιστα, μετά το τέλος της μάχης πόζαραν με σφιγμένες τις γροθιές και ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Ο Νάτχο ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media, την οποία συνόδευσε με τη λέξη «νικητές», που ήταν γραμμένη με έντονα κόκκινα γράμματα. Οι «μαχητές» του Ρέντη, έδειξαν τη δύναμή τους και πανηγυρίσαν με σφιγμένες τις γροθιές σαν πυγμάχοι.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ