Αποθέωση για τον Αβραάμ: Τα χειροκροτήματα και το «ευχαριστώ» (pics)

Αποθέωση για τον Αβραάμ: Τα χειροκροτήματα και το «ευχαριστώ» (pics)

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αγωνίστηκε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από 1695 ημέρες και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Αβραάμ επέστρεψε σπίτι του και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο έμπειρος σέντερ μπακ στον αγώνα των Πειραιωτών με την Ξάνθη μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα μετά από 5 χρόνια ή 1695 ημέρες!

Ο 34χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69’ αντί του Γιασίν Μεριά και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η τελευταία φορά που είχε παίξει ο Αβραάμ με τα χρώματα του Ολυμπιακού ήταν το 2014 και συγκεκριμένα στα 23/8 στον αγώνα με τον Νίκη Βόλου. Σήμερα, επέστρεψε στο «σπίτι» του και οι οπαδοί των Πειραιωτών του έδειξαν για μια ακόμα φορά την αγάπη τους.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» τον υποδέχθηκε όπως του άξιζε: με χειροκροτήματα και αποθέωση. Μια μοναδική στιγμή, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν ξεχνούν όσους πρόσφεραν στην ομάδα τους και τη βοήθεια να γράψει χρυσές σελίδες στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή του, σηκώνοντας το δεξί του χέρι προς την κερκίδα των οργανωμένων, ενώ λίγο αργότερα χειροκρότησε και ο ίδιος τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ