Ραντζέλοβιτς: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 7» (vid)

Ραντζέλοβιτς: «Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 7» (vid)

Ο Σέρβος εξτρέμ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, με την πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας να ανακοινώνει την προσθήκη του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Ο 21χρονος εξτρέμ στις δηλώσεις που έκανε μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε μια τόσο πολύ μεγάλη ομάδα, στην οποία υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως οι Τοροσίδης, Φορτούνης, Ποντένσε και Βούκοβιτς.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στο  «Γ. Καραϊσκάκης» και να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνώριζα πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Και τώρα που είμαι πια στην ομάδα το διαπίστωσα αμέσως. Ελπίζω να τους κάνω όλους χαρούμενους. Πρώτα από όλους τον προπονητή, μετά τους οπαδούς μας.

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα αγωνιστώ με μεγάλα ονόματα, όπως είναι ο Τοροσίδης, ο Φορτούνης, ο Ποντένσε, ο Βούκοβιτς.

Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Ανυπομονώ για να κάνω το ντεμπούτο μου στο Καραϊσκάκη και να αισθανθώ την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 7, αλλά και όλοι οι οπαδοί μας. Αισιοδοξώ πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους ομίλους του Champions League και θα κατακτήσει τίτλους. Θα φέρουμε το πρωτάθλημα πίσω στον Πειραιά».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ