«Πράσινος» ο Σακελλαρίου, στο Λαύριο ο Λούντζης

«Πράσινος» ο Σακελλαρίου, στο Λαύριο ο Λούντζης

Με τον τρόπο που έχει δομηθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού χρειάζεται ένας Έλληνας παίκτης που να έχει συμπληρωματικό ρόλο. Να βοηθά κατά κύριο λόγο στις προπονήσεις και να έχει χρόνο συμμετοχής σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία ο Τσάβι Πασκουάλ σκοπεύει φέτος να κάνει συντήρηση δυνάμεων σε παίκτες που στους υπόλοιπους αγώνες παίζουν […]

Με τον τρόπο που έχει δομηθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού χρειάζεται ένας Έλληνας παίκτης που να έχει συμπληρωματικό ρόλο. Να βοηθά κατά κύριο λόγο στις προπονήσεις και να έχει χρόνο συμμετοχής σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στα οποία ο Τσάβι Πασκουάλ σκοπεύει φέτος να κάνει συντήρηση δυνάμεων σε παίκτες που στους υπόλοιπους αγώνες παίζουν πολύ.

Τέτοιο ρόλο θα μπορούσαν να παίξουν κάποιοι από τους νεαρούς που διαθέτει ο Παναθηναϊκός και αγωνίστηκαν πέρυσι δανεικοί σε άλλες ομάδες, ωστόσο, επειδή οι «πράσινοι» υπολογίζουν σε αυτούς, θέλουν να παίζουν και όχι να κάνουν μόνο προπονήσεις.

Έτσι ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να εισηγηθεί την απόκτηση από τον Πανιώνιο του Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο οποίος θα κάνει τη δουλειά που περιγράψαμε πιο πάνω. Μετά από σύντομες συζητήσεις, η συμφωνία, την οποία έχει προαναγγείλει από χθες to10.gr, ολοκληρώθηκε και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επισήμως.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον Μιχάλη Λούντζη δανεικό στο Λαύριο, το οποίο θα παίξει φέτος στο FIBA Europe Cup κι έτσι ο νεαρός θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμαστεί σε συνθήκες διπλών αγώνων μέσα στην εβδομάδα. Κάτι που είναι σημαντικό τόσο για τον παίκτη όσο και για τον Παναθηναϊκό και αυτός ήταν προφανώς ο λόγος που προτιμήθηκε το Λαύριο έναντι του Πανιωνίου, που επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή γκαρντ.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού και του Λούντζη με το Λαύριο είναι επίσης τελειωμένη και αναμένεται κι αυτή πολύ σύντομα να ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ