Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα ο Χάκετ!

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα ο Χάκετ!

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάνιελ Χάκετ, με τη ρώσικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΤΣΣΚΑ προχώρησε σε μια πολύ καλή προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ έκανε χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιο του με την Μπάρμπεργκ, καθώς δεν θα αγωνιστεί στη Euroleague, η ΤΣΣΚΑ κατέβαλλε το σχετικό buy out ύψους 175 χιλιάδων ευρώ κι ο Χάκετ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με τη ρώσικη αρκούδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 9.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μπάμπεργκ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για τον Ιταλό γκαρντ: «Ο Ντάνιελ είναι ένας παίκτης που παρέχει το απαραίτητο πακέτο στοιχείων για την ομάδα μας. Έχει δυνατό χαρακτήρα, είναι έμπειρος στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague. Ο Χάκετ μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις κι έχει μεγάλο κίνητρο. Μιλήσαμε αρκετές φορές και φαίνεται ενθουσιασμένος που θα παίξει για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονεί να αρχίσει η χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ