Παντζαρτζίδης: «O Καρυπίδης εξετάζει την δημιουργία προπονητικού κέντρου»

Παντζαρτζίδης: «O Καρυπίδης εξετάζει την δημιουργία προπονητικού κέντρου»

Ο επικεφαλής της εταιρείας που ανέλαβε την τοποθέτηση των τουρνικέ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών και την συνεργασία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης

Στην τοποθέτηση των τουρνικέ στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε με δηλώσεις του, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena fm» ο Ευάγγελος Παντζαρτζίδης. Ο επικεφαλής της εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες, αποκάλυψε ότι πήρε εντολή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, να μελετήσει τις προοπτικές για την δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εγκατάσταση των τουρνικέ: «Οι τοποθετήσεις έχουν γίνει σε όλες τις θύρες και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπουν σε προσωρινή λειτουργία. Σε 2-3 εργάσιμες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι. Μιλάμε για 14 τουρνικέ. Τοποθετήθηκαν σε κάποιες θύρες σύμφωνα με την χωρητικότητα. Ο κ.Καρυπίδης ζήτησε ό,τι έργο γίνει, να γίνει με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Αυτές προβλέπουν ένα τουρνικέ ανά 250 άτομα. Πρέπει να πούμε ότι το οικόπεδο του Άρη εκτείνεται επί της Παπαναστασίου, μέχρι την εξωτερική πλευρά της κολόνας που βρίσκεται έξω από την Θύρα 2».

Για τα προβλήματα που προέκυψαν: «Μας καθυστέρησαν κάποιες καταγγελίες από ορισμένους κατοίκους που δεν το γνώριζαν αυτό. Μάζεψα τα απαραίτητα έγγραφα, μίλησα με τον κ. Καρυπίδη, πήγα στην Αστυνομία και όλα τακτοποιήθηκαν. Απλώς καθυστερήσαμε δύο μέρες. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι όποιο έργο γίνει στο γήπεδο του Άρη, θα γίνει με τα προβλεπόμενα έγγραφα από τον νόμο».

Για την αλλαγή του χλοοτάπητα και την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των τουρνικέ: «Θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου οι διαδικασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα. Εμείς ως εταιρεία, μετά τα τουρνικέ θα δούμε τι θα γίνει με το λογισμικό των τουρνικέ. Είναι δηλαδή η κεντρική διαχείριση και διανομή των εισιτηρίων. Στα καινούρια τουρνικέ θα μπαίνεις στο γήπεδο ακόμη και με το κινητό, σκανάροντας το barcode, εφόσον έχεις αγοράσει από το διαδίκτυο το εισιτήριό σου. Ακόμη, όμως, ούτε η Λίγκα ξέρει πως θα λειτουργήσει αυτή η πλατφόρμα. Μας είπαν, όμως, ότι μέσα στον μήνα, θα υπάρξει ενημέρώση και θα γίνει η εγκατάσταση του λογισμικού, σύμφωνα με όσα προβλέπει η ΕΠΟ, η Αστυνομία και η κάθε ΠΑΕ».

Για το εσωτερικό του γηπέδου και τις αλλαγές που θα γίνουν σε αυτό: «Μελέτη για ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων. Του Άρη, των φιλοξενουμένων, των διαιτητών, του γιατρού. Ο κ.Καρυπίδης ζήτησε πλήρη ανακαίνιση. Θα μεγαλώσουν τα αποδυτήρια του Άρη, θα μπουν δύο δεξαμενές για την αποθεραπεία των παικτών. Μπροστά στην Παπαναστασίου θα μπουν καινούρια εκδοτήρια. Πριν μία εβδομάδα ήμουν στη Γερμανία για να δω τα γήπεδα πως είναι εκεί και μόλις τελειώσει η διαδικασία με τα τουρνικέ, θα πάω και σε άλλες χώρες να δω διάφορα προπονητικά κέντρα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση νέου προπονητικού κέντρου στον Άρη: «Θα πάμε να δούμε σύγχρονα ευρωπαϊκά κέντρα και σύμφωνα με τις εντολές του προέδρου και το μπάτζετ του, θα δούμε πότε και τι θα γίνει. Ο κ. Καρυπίδης θα πάρει την τελική απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ