Ιμπραΐμοβιτς : «Δεν πληρωνόμουν μετά τον τραυματισμό μου»

Ιμπραΐμοβιτς : «Δεν πληρωνόμουν μετά τον τραυματισμό μου»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως δεν πληρωνόταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο BBC Sport, στην οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία του μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη όσο αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν ήταν σίγουρο ότι θα επέστρεφε υγιής στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα ο Σουηδός σούπερ σταρ αποκάλυψε πως χρειάστηκαν μεγάλες θυσίες από τον ίδιο όπως να μην πληρώνεται προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

«Δεν υπήρχε θέμα συμβολαίου και χρημάτων. Ήταν το ακριβώς αντίθετο. Δεν ήθελα μισθό, τους είπα ότι μπορούν να τον κρατήσουν», δήλωσε ο Σουηδός. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ψυχική προσπάθεια που κατέβαλε για να ξαναβρεί τον εαυτό του:

«Όταν ήμουν έτοιμος είπα στον εαυτό ότι δεν είσαι αυτός που πρέπει. Είχαν τον πραγματικό Ζλάταν, αλλά μετά τον τραυματισμό δεν ήμουν έτοιμος για εκείνο τον Ζλάταν. Είχα επιλεγεί σε πολλά παιχνίδια, αλλά είπα στον κόουτς ότι δεν βρισκόμουν στο επίπεδο που ήθελα και πως δεν ήθελε να τον απογοητεύσω. Είχα σεβασμό τόσο για τον κόουτς όσο και για τους συμπαίκτες μου. Σηκώθηκα και είπα αυτό, ακόμα και αν είμαι ο Ζλάταν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ