Η Τσέλσι ανακοινώνει «πακέτο» τους Σάρι και Ζορζίνιο

Η Τσέλσι ανακοινώνει «πακέτο» τους Σάρι και Ζορζίνιο

Οι Μαουρίτσιο Σάρι και Ζορζίνιο βρέθηκαν στα γραφεία της Τσέλσι την Παρασκευή (13/07) και η ανακοίνωση της απόκτησής τους από τη λονδρέζικη ομάδα θεωρείται θέμα ωρών στην Αγγλία.

Θέμα ωρών θεωρείται η ανακοίνωση της Τσέλσι όσον αφορά τόσο στην απόκτηση του Ζορζίνιο, όσο και στην πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία των «μπλε». Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο όχι μόνο για συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά και για παρουσία των Σάρι και Ζορζίνιο στα γραφεία του λονδρέζικου συλλόγου την Παρασκευή (13/07), για την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας.

Για τον 59χρονο τεχνικό είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα αποτελούσε τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απομακρύνθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από τον πάγκο της Τσέλσι. Αυτό που απέμενε ήταν να καταλήξουν σε συμφωνία η Νάπολι με την αγγλική ομάδα σε σχέση με τη ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που ως φαίνεται συνέβη στη διάρκεια των τελευταίων ωρών. Μάλιστα, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι άμεσο συνεργάτη του Ιταλού προπονητή θα αποτελέσει ο Τζιανφράνκο Ζόλα.

Όσο για τον Ζορζίνιο, ο πρόεδρος των «παρτονοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, προϊδέασε σχετικά με αυτήν την ανατροπή σε δηλώσεις του την περασμένη Τετάρτη (11/07). Σε αυτές, αποκάλυψε ότι ο Ιταλός μέσος ήταν πιθανό να απορρίψει τελικά τη Μάντσεστερ Σίτι και να μεταγραφεί στην Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι η Νάπολι είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους «πολίτες» στα μέσα του Ιουνίου, τονίζοντας, δε, πως θα σεβόταν μια τέτοια απόφαση εκ μέρους του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Ζορζίνιο πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν στη Serie A με τη φανέλα της Νάπολι, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος, με το έργο του Σάρι να αναδεικνύει τις ικανότητές του. Στη διάρκεια αυτής της αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε 33 εμφανίσεις και 2 γκολ, ενώ φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας σε επίσημη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ