ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ (vid)

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ (vid)

Ισόπαλοι δίχως τέρματα ήρθαν ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β', με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρία για να πλησιάσουν τη Βέροια στην κορυφή της βαθμολογίας

ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β’ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΛ να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Βέροια. Αυτή τη στιγμή, η «Βασίλισσα του Βορρά» είναι πρώτη στον Βόρειο Όμιλο με 30 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η ΑΕΛ με 27 στη 2η θέση.

Κακό θέαμα είχε η αναμέτρηση, με αρκετά νεύρα και μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει τον ΠΑΟΚ Β, που απειλούσε κυρίως στις αντεπιθέσεις, με κύριο εκφραστή τον Κούτσια. Στο 31′ χάθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου». Ο Κούτσιας ελίχθηκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να βγάλει μία τεράστια ευκαιρία για γκολ! Στο 90′ οι γηπεδούχοι έφτασαν… μισή ανάσα από το 1-0, όταν σε γύρισμα του Ηλιάδη, η μπάλα χτύπησε στον Παναγιώτου, με τον Ταλιχμανίδη να βγάζει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο (46′ Θεολόγου), Όγκμποε, Ραμίρες (46′ Νικολιάς), Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Ακούνια (81′ Τσουμάνης), Μαυριάς (67′ Γλυνός), Αμπούντ Ομάρ, Γιάκος (77′ Κ. Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (90+1′ Τσοπούρογλου), Τσαούσης, Κούτσιας (80′ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (67′ Τζίμας).

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ