Δείγμα θετικό, θα δείξει η συνέχεια

Δείγμα θετικό, θα δείξει η συνέχεια

Ο Κιλπάτρικ συστήθηκε με το... δεξί και εντυπωσίασε, αλλά σε συνθήκες θερμοκηπίου. Ο απογοητευτικός Γκιστ και ο αξιοπρεπής Βουγιούκας.

Ο Σον Κιλπάτρικ ήταν ασφαλώς το… αξιοθέατο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κύμη στη Χαλκίδα, πέρα βέβαια από το προφανές, το αν οι πράσινοι θα πάρουν τη νίκη.
 
Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον Ρικ Πιτίνο να τον δοκιμάζει σε πολλές θέσεις και σχήματα.
 
Έχοντας κάνει μόλις μια προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες λοιπόν και απέναντι σε μια ομάδα συγκεκριμένης δυναμικότητας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Συγκροτημένος, κοντρολαρισμένος, με καλές τοποθετήσεις στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του χωρίς να γνωρίζει πολλά γύρω από την αμυντική τακτική της έδωσε λύσεις.
 
Στη δε επίθεση έδειξε την εκτελεστική του ικανότητα είτε με σουτ σε στάση, είτε με διεισδύσεις διαθέτοντας καλό πρώτο βήμα στις προσπάθειές του.
 
Φυσικά θα πρέπει να δοκιμαστεί σε πολύ πιο σκληρές συνθήκες και καταστάσεις με περισσότερη ένταση, συγκεκριμένη στόχευση και προφανώς πολύ πιό ικανούς αντιπάλους.
 
Σε γενικές γραμμές πάντως και με βάση τις συνθήκες ο Αμερικανός έδειξε καλά στοιχεία.
 
Αντίθετα απογοητευτική ήταν η εικόνα του Τζέιμς Γκιστ. Πραγματικά σε… άλλο γήπεδο, απέναντι σε παίκτες που πάλευαν για να κάνουν το καλύτερο δυνατό, εκτέθηκε αδυνατώντας να τους σπρώξει!
 
Η πορεία του είναι καθοδική με κατακόρυφη πτώση από την αρχή της σεζόν και η εικόνα του προβληματίζει έντονα.
 
Αντίθετα ο Ιαν Βουγιούκας, γνωρίζοντας πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του, πως ίσως και να μην είναι στην ομάδα τον επόμενο μήνα, είναι συνεπής τουλάχιστον απέναντι στον εαυτό του.
 
Αυτό που μπορεί να δώσει προσπαθεί να το προσφέρει με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Κάτι που δεν κάνει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πάνω του, διότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στο ελληνικό μπάσκετ. Κι όμως ο νεαρός αφήνει τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ