Πάει για το «μπαμ» με Ποκετίνο η Μπενφίκα!

Πάει για το «μπαμ» με Ποκετίνο η Μπενφίκα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Record, ο πορτογαλικός σύλλογος έχει κάνει πρόταση στον Αργεντινό προπονητή και περιμένει την απάντησή του.

Οι συνεχόμενες γκέλες της Μπενφίκα έχουν φέρει σε δεινή θέση τον Μπρούνο Λάγκε, με τη διοίκηση του συλλόγου να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του 44χρονου προπονητή.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Πορτογάλοι έγραφαν ότι ένας από τους τεχνικούς που εξετάζει η διοίκηση των Αετών της Λισαβόνας είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον πρώην τεχνικό των Πειραιωτών, όμως, δείχνει να… ξεθωριάζει, με τους ανθρώπους της Μπενφίκα να στρέφουν το βλέμμα τους στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της «Record» η Μπενφίκα όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά του έχει κάνει ήδη τη σχετική πρόταση και περιμένει την απάντησή του.

«Ο Ποκετίνο έχει ήδη στα χέρια του πρόταση της Μπενφίκα και καλείται πάρει σύντομα την απόφασή του για το αν θα αναλάβει το πόστο», αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπενφίκα το 2013 είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αλλά τελικά ο Αργεντινός προτίμησε την Πρέμιερ Λιγκ και την Τότεναμ, με την οποία το 2019 έφτασε στον τελικό του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ