Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2

Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2

Η ομάδα του Αιγινίου αν και ισοφαρίστηκε στο 89’ σε 1-1 από τον Πανσερραϊκό, σκόραρε στο 93’ και πήρε μια σπουδαία νίκη – Ματσάρα και ισοπαλία 3-3 στο Αν. Καρδίτσας – Κισσαμικός.

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες του στη φετινή σεζόν πέτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/04) ο Αιγινιακός, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 2-1, για την 28η αγωνιστική και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στη Football League.

Η ομάδα του Αιγινίου στο 44’ προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Πέριτς, ωστόσο, στο 89′ ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ενομό. Ο επιθετικός των Σερρέων, εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία πάσα του Παπουτσογιαννόπουλου και έφερε στα ίσια το ματς. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, στο 93’ ο Γιαζιτζόγλου έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Σοφιάνη και αυτός έκανε 2-1 για τον Αιγινιακό!

Ένα τρίποντο, με το οποίο η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη κατάφερε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, βρίσκεται σε δεινή θέση και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Αιγινιακός πλέον έχει 35 βαθμούς, όσους έχει και η 12η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στην 14η θέση και στους 28 πόντους.

Ματσάρα και 3-3

Στο άλλο ματς που διεξήχθη το μεσημέρι, Αναγέννηση Καρδίτσας και Κισσαμικός ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο 3-0,  με δύο γκολ του Ξύδα και ένα του Ζαν Μπατίστ Λέο, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και κατάφεραν να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 63’ ο Σουντουρά μείωσε σε 3-1, στο 72’ ο Τζέκος έκανε το 2-3 και στο 89’ ο Πλαβούκος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: 

Τετάρτη 25 Απριλίου 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 3-3
Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2
Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου 17:00
Σπάρτη – Τρίκαλα 17:00
Άρης – Απόλλων Λάρισας 17:00
Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 17:00

Πέμπτη 26 Απριλίου 

ΟΦΗ – Παναιγιάλειος 17:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ