Ο Ιντζόγλου σε συζητήσεις για την επιστροφή του στον Ηρακλή

Ο Ιντζόγλου σε συζητήσεις για την επιστροφή του στον Ηρακλή

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου έχει εισέλθει σε συζητήσεις με τον Ηρακλή, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του 31χρονου μέσου στον Γηραιό.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ηρακλή, με «φόντο» το ενδεχόμενο επιστροφής του 31χρονου στον Γηραιό. Ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε στους Κυανόλευκους από το 2013 έως το 2017, όταν και μετακινήθηκε στον Άρη, συμμετέχοντας στην προσπάθεια των Κίτρινων για επιστροφή στη Super League.

Εντούτοις, το τελευταίο εξάμηνο δεν εντάχθηκε στα πλάνα ούτε αρχικά του Πάκο Ερέρα, ούτε εν συνεχεία στου Σάββα Παντελίδη, με συνέπεια να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη.

Ο Ιντζόγλου έχει καταγράψει 31 εμφανίσεις με η φανέλα του Άρη, ενώ προηγουμένως με την αντίστοιχη του Ηρακλή είχε φτάσει τις 131. Φυσικά, προκειμένου να επιστρέψει στον Ηρακλή, θα χρειαστεί να μείνει ελεύθερος από τους Κίτρινους της Θεσσαλονίκης, πράγμα το οποίο δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο εφόσον τα βρει με τον Ημίθεο στους όρους του συμβολαίου του.

Οι Κυανόλευκοι βρίσκονται σε φάση δραστικής ανανέωσης του ρόστερ του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μη βλέποντας την ομάδα να ανταποκρίνεται στις βλέψεις περί ανόδου στη Super League στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν και παραμένοντας σταθερά κάτω από τη 10η θέση της Football League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ