Αδιαμφισβήτητο φαβορί για «Golden Boy» ο Μπέλινγκχαμ

Αδιαμφισβήτητο φαβορί για «Golden Boy» ο Μπέλινγκχαμ

Ολοταχώς για το βραβείο του «Golden Boy» οδεύει, όπως όλα δείχνουν, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο παίκτης που θα διαδεχθεί τον Γκάβι και θα αναδειχθεί «Golden Boy» για το 2023, από την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Tuttosport».

Αυτό τουλάχιστον, αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα «Marca» σε σχετικό δημοσίευμα, για το βραβείο που απονέμεται σε ετήσια βάση, στον καλύτερο νεαρό παίκτη κάτω των 21 ετών που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα βραβείο, αντίστοιχο με την «Χρυσή Μπάλα», που έχουν παραλάβει στο παρελθόν ο Κιλιάν Μπαπέ (2017), ο Ερλινγκ Χάαλαντ (2020), ο Πέδρι (2021) και ο Γκάβι (2022).

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιος αποχωρεί άμεσα με δανεισμό

Υποψήφιοι για το εφετινό βραβείο, είναι εκτός του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τζαμάλ Μουσιάλα, ο Τσάβι Σάιμονς και ο Φλόριαν Βιρτζ, όμως η «Marca», αποκάλυψε ότι νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Αγγλος μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων.

Η ισπανική εφημερίδα, αναφέρει ότι η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και ότι ο Μπέλινγκχαμ είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γκάβι, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Το βραβείο θα του απονεμηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται απόψε (30/10) να επικρατήσει και στην ψηφοφορία για το «βραβείο Κοπά», που αφορά στον καλύτερο νεαρό και που απονέμεται κατά την τελετή της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Μπέλινγκχαμ εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να εξελιχθεί σε ηγέτη της ιστορικής ομάδας, καθώς μετρά 10 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην La Liga, ενώ με τα δικά του τέρματα έχει χαρίσει τους 15 από τους 28 βαθμούς που έχουν μέχρι στιγμής οι Μαδριλένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ