Μπεσίκτας : Διέψευσε για Αρντά Τουράν

Μπεσίκτας : Διέψευσε για Αρντά Τουράν

Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την Μπεσίκτας να είναι κοντά στην απόκτηση του Αρντά Τουράν προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή για τον διεθνή χαφ της Μπαρτσελόνα.

Ο Αρντά Τουράν δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, απέχοντας από τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Ο εκπρόσωπος του Τούρκου χαφ αναζητά εδώ και πολλές μέρες προτάσεις για τον πελάτη του, οι μέχρι στιγμής προσπάθειές του όμως, αποδεικνύονται άκαρπες.

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησαν σενάρια στην πατρίδα του 30χρνου άσου περί έντονου ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας, κάνοντας μάλιστα λόγο για προχωρημένες επαφές. Τα δημοσιεύματα αυτά ήρθε να διαψεύσει κατηγορηματικά ο πρόεδρος του συλλόγου, Φικρέτ Ορμάν.

«Μου αρέσει ο Αρντά Τουράν και θα ήθελα να τον δω με τη φανέλα της Μπεσίκτας, όμως έχουμε παίκτες στη θέση του. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάνει την παραμικρή κίνηση για να τον αποκτήσουμε», τόνισε.

O διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 34 εκατ. ευρώ (έκανε το ντεμπούτο του τον Γενάρη λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών), δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να απαλλαγεί από το παχυλό συμβόλαιό του, έχοντας αποδεχθεί πλέον ότι δεν θα μειώσει ούτε στο ελάχιστο τη χασούρα από την προ διετίας επένδυσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ