Στην Λευκάδα ο Ζαρντίμ (pics)

Στην Λευκάδα ο Ζαρντίμ (pics)

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό βρίσκεται στη Λευκάδα, όπου θα λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής, μαζί με τους Λεμονή, Δέλλα και Ζήκο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως σας είχε ενημερώσει χαρακτηριστικά το 10.gr από το βράδυ της Κυριακής. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συνοδεύεται από την οικογένειά του, το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στο Ακτιο και εκεί μετέβη οδικώς στο Νυδρί, από όπου και αναχώρησε με σκάφος για τον Σκορπιό.

Ο 44χρονος, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα απολαύσει τις ομορφιές της Λευκάδας, θα λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητής που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου σε συνεργασία με την Μονακό. Μαζί του θα βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Φιλίπς Ντότ, ενώ στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (22/05) στο ξενοδοχείο «Ionian Blue», θα λάβουν μέρος επίσης οι Τάκης Λεμονής, Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο νυν προπονητής του Παναιτωλικού και ο διευθυντής ακαδημιών της ΑΕΚ θα δώσουν το «παρών» στο σεμινάριο, στο οποίο θα βρεθούν προπονητές από όλη την Ελλάδα. Το απόγευμα της Τρίτης στις 18:30 μάλιστα θα μεταβούν στο δημοτικό στάδιο Νυδρίου και θα προπονήσουν τα παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδρίου. Η είσοδος μάλιστα για το κοινό είναι ελεύθερη και οι νησιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε τις φωτογραφίες από την παρουσία του Ζαρντίμ στη Λευκάδα από το lefkadapress.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ