Κούπερ : «Σχεδόν σίγουρο ότι ο Σαλάχ θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα»

Κούπερ : «Σχεδόν σίγουρο ότι ο Σαλάχ θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αποκάλυψε πως πιθανότατα ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συμμετάσχει στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Μουντιάλ, ενώ σχολίασε την αμφιλεγόμενη τοποθέτηση του Σέρχιο Ράμος.

Η ανησυχία όσον αφορά στο αν ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα προλάβει την έναρξη του προσεχούς Μουντιάλ στη Ρωσία είναι έντονη σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και δη στην Αίγυπτο, καθώς ο 25χρονος άσος της Λίβερπουλ αποτελεί τον ηγέτη της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Παρότι όμως ο Αιγύπτιος επιθετικός εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, απέναντι στην Ουρουγουάη στις 15 Ιουνίου.

«Λαμβάνει καλή ιατρική βοήθεια. Αναρρώνει και κάνει κάποιες εξετάσεις οι οποίες τον βοηθούν τόσο στην αποθεραπεία του στον ώμο, όσο και στο να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Γίνεται ότι είναι δυνατό στην περίπτωση του. Μέχρι στιγμής όλα τα νέα είναι θετικά.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος μερικές μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στην Ουρουγουάη. Θα είναι μαζί μας είτε στις 8 είτε στις 9 του Ιουνίου. Αισιοδοξούμε και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στην Ουρουγουάη», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Κούπερ.

Για την τοποθέτηση του Σέρχιο Ράμος ως προς το ότι ο Σαλάχ θα μπορούσε να συνεχίσει τον τελικό με ένεση, είπε: «Δεν είμαι γιατρός και δεν ξέρω εάν ο Ράμος είναι, αλλά είναι ένας παίκτης που παίζει τελικό και τραυματίζεται. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν μπορούσε να συνεχίσει θα το έκανε, διότι ο τελικός του Champions League είναι κάτι το ξεχωριστό».

Ο Σαλάχ τραυματίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Σέρχιο Ράμος. Τη φετινή σεζόν αποτέλεσε τον ηγέτη της αγγλικής ομάδας, ενώ ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ