Φοβερή στιγμή : Το φιλί του Μαραντόνα στον Πελέ! (pics)

Φοβερή στιγμή : Το φιλί του Μαραντόνα στον Πελέ! (pics)

Σκηνικό που σε κάνει να ανατριχιάζεις! Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Μουντιάλ, ο Μαραντόνα έσκυψε πάνω από τον καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι Πελέ και τον φίλησε.

Μια ιδιαιτέρως συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, σημειώθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Mundial το 2018 το απόγευμα της Παρασκευής (1/12). Αν και στο παρελθόν οι δυο τους έχουν κοντραριστεί αρκετά με εκατέρωθεν αιχμηρές δηλώσεις, απόψε οι δύο «Θεοί του ποδοσφαίρου» έγιναν… ένα!

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να σκύβει πάνω από τον Πελέ και να τον φιλάει στοργικά. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι δέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη την εξαιρετική κίνηση του Ντιεγκίτο, παρουσία και του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ετσι οι δύο θρύλοι του Παγκόσμιου αθλητισμού, έδειξαν ότι έχουν αφήσει κάθε κόντρα στο παρελθόν, με την αγκαλιά αυτή να αποτελεί την πιο ωραία στιγμή της εκδήλωσης.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφία του Πελέ με άλλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως οι συμπατριώτες του Ρονάλντο και Καφού, ο Λόταρ Ματέους και ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ