Τι είπε για τον αποκλεισμό του από το Μουντιάλ ο Ράμος…

Τι είπε για τον αποκλεισμό του από το Μουντιάλ ο Ράμος…

Ο Σέρχιος Ράμος δε θα δώσει το παρών στο Κατάρ και λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, έλυσε τη σιωπή του.

Ο Λουίς Ενρίκε άφησε εκτός Μουντιάλ τον Σέρχιο Ράμος, με τον κεντρικό αμυντικό της Παρί Σεν Ζερμέν να λύνει τη σιωπή του.

Με ανάρτησή του στα social media, ο 36χρονος στόπερ, τοποθετήθηκε για την απουσία του από τα γήπεδα του Κατάρ. Όπως τόνισε, είναι σκληρό που θα παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Αλμπέρτο Μποτία: Η ανάρτησή του μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα (pics)

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη με τραυματισμούς και την προσαρμογή μου σε μια νέα ομάδα και πόλη. Πίεσα τον εαυτό και την ψυχή μου, επέστρεψα νιώθοντας όπως παλιά, καθοδηγούμενος από στόχους και φιλοδοξίες που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του. Ευτυχώς φέτος νιώθω και πάλι καλά, και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο παίζοντας για μια σπουδαία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν σε μια υπέροχη πόλη όπως το Παρίσι.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Προφανώς και ήταν ένα όνειρο που ήθελα να εκπληρώσω. Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το παρακολουθήσω από το σπίτι μου. Είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ξανά το πρωί. Δε θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Ούτε την νοοτροπία μου, ούτε το πάθος μου. Ούτε την αφοσίωση και την προσήλωση μου. Να σκέφτομαι 24 ώρες την ημέρα το ποδόσφαιρο. Αυτά νιώθω και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας… Πάμε Ισπανία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ