Η επιστροφή του Μαυροπάνου και τα σενάρια για Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Μαυροπάνου και τα σενάρια για Παναθηναϊκό

Ο 20χρονος αμυντικός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και αναμένεται μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου να τεθεί στη διάθεση του Εμερι – Τα σενάρια για Παναθηναϊκό και τα δεδομένα για τον νεαρό μπακ.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ντίνος Μαυροπάνος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από την Ηπειρο και τον ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στο Λονδίνο και το ρόστερ της Αρσεναλ. Ο νεαρός αμυντικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και απέδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να κάνει μια πολύ σπουδαία καριέρα. Στη φετινή σεζόν ο 20χρονος σέντερ μπακ δεν έχει ακόμα αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Τον τελευταίο καιρό ο Ελληνας άσος δουλεύει σκληρά, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του Ουνάι Εμερι. Ο Μαυροπάνος ήταν αρχικά προγραμματισμένο να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο,  τελικά αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Αρσεναλ να παραμείνει εκτός προπονήσεων για λίγο καιρό ακόμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, ο πρώην μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την εξέλιξη της υπόθεσης του Ντίνου Μαυροπάνου παρακολουθεί στενά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει κάποια σενάρια, τα οποία ανέφεραν ότι οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού άσου και θα ήθελαν να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Ο 20χρονος μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Εμερι και να πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς της Αρσεναλ. Αν επιστρέψει δυναμικά και τα πάει καλά στους αγώνες των Κανονιέρηδων, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν εξελίξεις ανάμεσα στη βρετανική ομάδα και τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του νεαρού άσου.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μαυροπάνος ήταν τον περασμένο Μάιο απέναντι στην Λέστερ (9/5), σε έναν αγώνα μάλιστα που αποβλήθηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον, μετά από αρκετό καιρό στα πιτς, μετράει αντίστροφα για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ