Κεσί: «Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ιγκουαϊν»

Κεσί: «Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ιγκουαϊν»

Το παράδειγμα του Γκονζάλο Ιγκουαϊν πρέπει να ακολουθήσει αυτός και οι συμπαίκτες του για να πετύχει τους στόχους της υποστήριξε ο μέσος της Μίλαν, Φράνκ Κεσί.

Την πεποίθηση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Γκονζάλο Ιγκουαϊν, εξέφρασε ο κεντρικός μέσος της Μίλαν, Φράνκ Κεσί.

Οι «ροσονέρι» θέλουν να αφήσουν την ισοπαλία με τη Κάλιαρι την προηγούμενη αγωνιστική στο παρελθόν και θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αρχή γενομένης το ματς κόντρα στην Αταλάντα στο Σαν Σίρο και σύμφωνα με τον Κεσί ο Αργεντίνος επιθετικός μπορεί να περάσει το πνεύμα νικητή που έχει και στην υπόλοιπη ομάδα.

Πια αναλυτικά,ο Ιβοριανός μέσος,μιλώντας στο Sky Italia, τόνισε: «O Ιγκουαϊν είναι ένας σπουδαίος παίκτης που σκοράρει κάθε χρονιά 20-25 γκολ. Τον χρειαζόμαστε, δίνει πολλά στην ομάδα και είναι πολύ καλό που μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν. Η νοοτροπία του είναι που κερδίζει κάθε φορά και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει πάντα να πηγαίνουμε στο γήπεδο με αυτήν την νοοτροπία, πρέπει να ακολουθήσουμε το παραδειγμά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ