Γιατί η ΚΕΔ δεν παίρνει θέση για το… σκοτάδι στα οφσάιντ;

Γιατί η ΚΕΔ δεν παίρνει θέση για το… σκοτάδι στα οφσάιντ;

Τα οφσάιντ σε Βικελίδης και Περιστέρι που έμειναν στο… σκοτάδι και η αφωνία της ΚΕΔ

Έχουν συμβεί πολλά στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου με τα αποτελέσματα στην πορεία του πρωταθλήματος να είναι γνωστά. Μια ΚΕΔ που για άλλη μια φορά… σφυρίζει αδιάφορα. Είδατε μήπως τι συνέβη σε δύο καθοριστικές φάσεις στα Ατρόμητος-Κηφισιά και Άρης-ΑΕΚ της προηγούμενης αγωνιστικής;

Από την τηλεόραση δεν είδαμε ουσιαστικά τίποτα γύρω από δύο επίμαχες φάσεις που έκριναν την πορεία του αγώνα. Με την ΚΕΔ των Φρόιντφελντ (άραγε αυτή η ψυχή κάνει ακόμη διακοπές στην Σουηδία;), Λίντμπεργκ και Μάνταλου να μην έχουν δείξει ή να μην έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση σε όσα ανεξήγητα, ακόμη και για το δικό τους ποδόσφαιρο, συμβαίνουν.

Βλέπετε από την τηλεόραση δεν μας έδειξαν αρχικά την οριακή φάση οφσάιντ με την χρήση VAR (Πολυχρόνης, Νιδριώτης) στο Ατρόμητος-Κηφισιά που το υπέδειξε ο βοηθός Κόλλιας όταν έγινε το ξεκάθαρο πέναλτι που δεν σφύριξε ο Βάτσιος, ενώ φαίνεται να είναι οριακά στην ίδια ευθεία, και στην συνέχεια στο Βικελίδης στον αγώνα Άρης – ΑΕΚ στο γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων (49′) που φαίνεται ο Πόνσε να είναι σε οριακή θέση οφσάιντ από την οποία έδωσε την ασίστ για το 1-1. Μια φάση που δεν υποδείχθηκε οφσάιντ από τον Κούλα Χασάν, ενώ δεν μας έδειξαν ποτέ την φάση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ (VAR ο Γερμανός Χανσλμπάουερ και AVAR ο Μπουξμπάουμ που μπαίνει συχνά στα ματς της ΑΕΚ).

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν επιτέλους θα πάρει θέση η ΚΕΔ ή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες ομάδες, που δεν είναι μόνο αυτές που έπαιζαν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα χρειαστεί να ανεβάσουν στα ύψη το θέμα;

Για να καταλάβετε βεβαίως για ποια ΚΕΔ μιλάμε, τον βοηθό Κόλλια που σήκωσε το οφσάιντ υπέρ της Κηφισιάς, τον επιβράβευσαν κιόλας ορίζοντας τον AVAR σήμερα στο Άρης – Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ