Λαμία – Λεβαδειακός 1-0

Λαμία – Λεβαδειακός 1-0

Στο 6ο φιλικό προετοιμασίας της και μπροστά σε 600 και πλέον φιλάθλους η Λαμία πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0.

Νικήτρια με σκορ 1-0 σε φιλικό που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας αναδείχθηκε η Λαμία επί του Λεβαδειακού. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, ο Μπερτόλιο στο 63’.
Στο πρώτο μέρος, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σαράνοφ είχε δυο καλές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μαρκόφσκι (2’) και Νανγκίς (30’) για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά της η Λαμία απείλησε με τον Μπλάζιτς στο 32’ όμως ο τερματοφύλακας Μπάγιτς είχε καίρια επέμβαση.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που απείλησε για πρώτη φορά με τον Γιακουμάκη στο 55′, ενώ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 76′.

Η Λαμία είχε και δοκάρι στο 84’ σε με την κεφαλιά του Αναστασιάδη να να κοντράρει αρχικά στον Όμο. Το γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε όπως αναφέρουμε στο 63’. Από τη σέντρα του Μπουλούλη από τα δεξιά, ο Καραγκούνης έστρωσε και ο Μπερτόλιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Τσούκαλος, Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Έπαιξαν και οι: Κατσίκας, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Άντρονικ, Ρόμανιτς, Κωστίκας, Λαμπρόπουλος, Καραγκούνης, Μπούτνικ.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης.

Αναπληρωματικοί: Επασί, Βίντεκερ, Ντα Σίλβα, Βήχος, Λιάγκας, Ιωαννίδης, Γιακουμάκης, Μπαστακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ