ΠΑΟ: Κυνηγώντας μετοχές που… εκτοξεύονται

ΠΑΟ: Κυνηγώντας μετοχές που… εκτοξεύονται

Ποιοι παίκτες έχουν ήδη εκτοξεύσει την τιμή τους και οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν ανάλογα τον σχεδιασμό τους για να προστατεύσουν την περιουσία τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την έως τώρα εντυπωσιακή τους παρουσία έχουν ήδη εκτοξεύσει την τιμή τους.

Εννοείται, ότι δεν έχουν πιάσει ακόμα ταβάνι. Αν συνεχίσουν έτσι, το καλοκαίρι δεδομένα θα έρθουν προτάσεις εκατομμυρίων για πολλούς από τους νέους παίκτες που διαθέτει το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» φυσικά στο επόμενο διάστημα με αρκετούς θα αναπροσαρμόσουν τον σχεδιασμό τους, ώστε να προστατεύσουν την περιουσία του συλλόγου. Υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που πηγαίνουν καλά, όπως οι Κλοβέτσιος, Μαυρομμάτης, όμως, επειδή δεν είναι σε Εθνικό συγκρότημα (ο πρώτος κλήθηκε πρόσφατα στην Ανδρών, αλλά μένει ελεύθερος τέλος του χρόνου και δεν μπορεί φυσικά να κοστολογηθεί), η τιμή τους παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Ας δούμε ποιοι παίκτες ήδη ανέβασαν την αξία τους:

Γιάννης Μπουζούκης: Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός είναι πλέον βασικό στέλεχος. Έχει δύο γκολ και επίσης αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων που έχει πιθανότητες να πάρει μέρος στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχει συμβόλαιο έως το 2020 και το επόμενο διάστημα θα κληθεί για επέκταση κι αναπροσαρμογή.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το καλοκαίρι υπήρχε πρόταση στα σκαριά με δανεισμό και οψιόν αγοράς, αλλά αποφάσισε και ο ίδιος την παραμονή του. Πλέον, έχει αυξήσει την μετοχή του. Έχει συμβόλαιο κι αυτός έως το 2020. Το ότι δεν είναι μέλος της Ελπίδων είναι ένα θέμα, αλλά δεδομένα θα κληθεί σύντομα σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μην κάνει έκπληξη αν είναι και η Ανδρών.

Αργύρης Καμπετσής: Με το πέρασμά του από τη Ντόρτμουντ έχει ήδη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από τη στιγμή που φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκό, τότε το μέλλον είναι μπροστά του. Σύντομα θα απασχολήσει κι αυτός την Ελπίδων, ενώ δεν έχει λόγο να βιάζεται για κάτι το «τριφύλλι», αφού το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος κλείνει τα 18 του χρόνια τον Οκτώβριο παρακολουθείται ήδη από ομάδες του εξωτερικού, ως μέλος της Εθνικής Νέων. Όσο παίρνει παιχνίδια στον Παναθηναϊκό και ειδικά αν βρίσκει και δίχτυα, τότε συνεχώς θα ανεβαίνει η τιμή του. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μοιάζει αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή, είναι βασικός και στην Εθνική και φυσικά υπάρχουν σύλλογοι στο εξωτερικό που τον παρακολουθούν. Εχει συμβόλαιο επίσης έως το 2020, αλλά είναι πιθανό να κληθεί σύντομα για επέκταση και αύξηση αποδοχών.

Σωκράτης Διούδης: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχει ήδη περάσει από το εξωτερικό. Πήγε σε μικρή ηλικία στη Μπριζ, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. Μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό κάνει καλές εμφανίσεις κι έχει σημαντικές επεμβάσεις στο ενεργητικό. Κυρίως είναι σταθερός, εμπνέει εμπιστοσύνη και μετρημένος. Όσο, όμως, ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν παίζει στην Εθνική, δεν μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η τιμή του. Έχει συμβόλαιο έως το 2020 και στο τέλος της σεζόν αν συνεχίσει έτσι, θα κληθεί για επέκταση.

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός μπακ χαφ είναι πρώτος σκόρερ. Με γεμάτες σεζόν στην Ολλανδία δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητος. Αν καταφέρει να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας θα εκτοξευθεί η τιμή του. Είναι, άλλωστε, μόνο 26 ετών. Έχει συμβόλαιο έως το 2020 κι αν συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά πράγματα στον Παναθηναϊκό, είναι από τους παίκτες που μπορούν να φέρουν αρκετό χρήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ