«Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ για τον Ντιαμέ» (vids)

«Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ για τον Ντιαμέ» (vids)

Σύμφωνα με την τουρκική «Sabah», οι Ερυθρόλευκοι και η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρονται για τον 31χρονο Σενεγαλέζο χαφ, που μένει ελεύθερος από την Νιούκαστλ.

Την περίπτωση του Μοχάμεντ Ντιαμέ, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Νιούκαστλ εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sabah» στο σημερινό της φύλλο αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 31χρονο Σενεγαλέζο χαφ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Εκτός από τους Πειραιώτες, ωστόσο, για την περίπτωση του Αφρικανού μέσου φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης η Φενερμπαχτσέ, αλλά και αρκετοί σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ.

Ο έμπειρος άσος ανήκει στις «Καρακάξες» από το 2016, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα, καταγράφοντας 2.165 λεπτά συμμετοχής. Ο Ντιαμέ αγωνίζεται στην Αγγλία περίπου μία δεκαετία, καθώς εκτός από την Νιούκαστλ στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ και Χαλ, ενώ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του είχε παίξει σε Γαλλία και Ισπανία με τις φανέλες των Λανς και Ράγιο Βαγιεκάνο αντίστοιχα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ