Παναθηναϊκός : «Φουλάρει» για Ουάιτ!

Παναθηναϊκός : «Φουλάρει» για Ουάιτ!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για να φέρει στο ΟΑΚΑ τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ, που μένει ελεύθερος από το Κλίβελαντ.

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για να ενισχυθεί στη θέση του πάουερ φόργουορντ και φαίνεται πως η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου στην προσπάθειά της να τον φέρει στο ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος Αμερικανός έλαβε μέρος στο Σάμερι λιγκ του Λας Βέγκας με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κι προσπάθησε να εξασφαλίσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο στο σάλαρι καπ της ομάδας.

Για την ώρα φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει παρά τις καλές του εμφανίσεις στο Σάμερ Λιγκ. Ετσι λοιπόν άρχισε να εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του για να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα οι Καβαλίερς δείχνουν αποφασισμένοι να τον απελευθερώσουν από το συμβόλαιό του.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί πολύ ζεστά για την απόκτησή του, έχει έρθει σε επαφή μαζί του εξηγώντας του ποιος είναι ο ρόλος για τον οποίο θέλουν να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα και κυρίως του έχουν αναλύσει το πρότζεκτ και τους στόχους της ομάδας,

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα πραγματοποιώντας πολύ καλή παρουσία με τη φανέλα του Αρη την περίοδο 2015-16 και προφανώς γνωρίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να παίξει με την πράσινη φανέλα και φαίνεται πως πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν και πάλι να χειριστούν την υπόθεση με διακριτικότητα, περιμένουν τις εξελίξεις αισιοδοξώντας βέβαια πως ο παίκτης θα απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και δεν θα προκύψει αιφνιδιαστικά κάποιο εμπόδιο από το ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ