Ο Τούχελ ήρθε αλλά η Μπάγερν απογοητεύει! (vids)

Ο Τούχελ ήρθε αλλά η Μπάγερν απογοητεύει! (vids)

Ο Τόμας Τούχελ όχι μόνο δεν πηγαίνει καλά στην Μπάγερν αλλά ισοφάρισε και τον αριθμό ηττών του Νάγκελσμαν φέτος, έχοντας... 30 ματς λιγότερα.

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε χθες από τη Μάιντς για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα εκτός έδρας με 3-1 και σαν να μην έφτανε αυτό, είδε την Ντόρτμουντ να νικάει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας με 4-0, και να την προσπερνάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα οι Βαυαροί πλέον είναι στους 59 βαθμούς την ώρα που οι Βεστφαλοί είναι ένα βαθμό πάνω στην κορυφή του πρωταθλήματος, και απειλούν να… κατακτήσουν την Μπουντεσλίγκα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι πάει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Τούχελ ήρθε η Μπάγερν δεν…

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ τη γερμανική ομάδα, αυτή δε μπορεί να ορθοποδήσει. Συγκεκριμένα με τον 49χρονο τεχνικό στο τιμόνι τους, οι Βαυαροί έχουν σε 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο Τούχελ ανέλαβε στα τέλη Μαρτίου, με την Μπάγερν να κατατροπώνει την Ντόρτμουντ εντός έδρας με 4-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και από τότε τίποτα. Ήττα από τη Φράιμπουργκ στο κύπελλο 2-1. Ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» για τα προημιτελικά του Champions League με το βαρύ 3-0.

Δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, με Χοφενχάιμ για το πρωτάθλημα, και με τη Σίτι στην «Αλιάνζ Αρένα» που οδήγησαν και στον αποκλεισμό από το Champions League και χθες νέα ήττα από τη Μάιντς με 3-1 για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Μόνο μία νίκη επί της Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 1-0 για το πρωτάθλημα μεσολάβησε, στο ομολογουμένως τραγικό μέχρις στιγμής διάστημα του Τούχελ στον πάγκο των Βαυαρών.

Η Μπάγερν χάνει από τη Μάιντς με 3-1 αν και προηγείται στο σκορ:

Ήρθε αλλά αποκλείστηκαν

Μάλιστα εκτός από το Champions League, η Μπάγερν με την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο κύπελλο αποκλείστηκε και εκεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο Τούχελ συνολικά όπως προείπαμε έχει… περισσότερες ήττες απ’ ότι νίκες.  Όλα αυτά προβληματίζουν τους διοικούντες που βλέπουν ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με πολύ περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο των Βαυαρών την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πήγε καλύτερα.

Τι έκανε ο Νάγκελσμαν

Συγκεκριμένα ο 35χρονος τεχνικός μέτρησε φέτος στον πάγκο των Βαυαρών 37 αγώνες, έχοντας 27 νίκες 7 ισοπαλίες και 3 ήττες, την ώρα που ο Τούχελ έχει τις ίδιες ήττες όπως γράψαμε σε μόλις 7 αγώνες. Ο Νάγκελσμαν συνολικά δε (από το 2021 που ανέλαβε), με τη Μπάγερν σε 84 αγώνες, είχε 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και 10 ήττες με τον Τούχελ να έχει επτά λιγότερες, με 77 αγώνες λιγότερους όμως.

Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος το οποίο δείχνει εμπράκτως πως ο τεχνικός που πήρε Champions League με την Τσέλσι τη σεζόν 2020-21 όχι μόνο δεν πάει καλά, αλλά έχει ισοφαρίσει τον αριθμό ηττών του Νάγκελσμαν φέτος με 30 αναμετρήσεις λιγότερες που σίγουρα (πάντα εκ του αποτελέσματος), πήγε καλύτερα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Τούχελ δεν είναι καλός και πειθαρχημένος τεχνικός. Ήρθε μεσούσης της σεζόν συν τοις άλλοις, αλλά τα μέχρις στιγμής στατιστικά του μιλάνε και μας… λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διοίκηση να… πονοκεφαλιάζει και τον ίδιο να αγχώνεται…

ΥΓ:  Όταν ανέλαβε ο Τούχελ την Μπάγερν δήλωνε πως η ομάδα μπορεί να κάνει το τρεμπλ. Πολύ γρήγορα όμως είναι εκτός κυπέλλου και Champions League. Με 0/2 στα δυο συνεχίζει λοιπόν ο 49χρονος που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει την Μπουντεσλίγκα αλλιώς -αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025- η θέση του μπορεί και να ‘ναι επισφαλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ