Eπιμένει για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ, πιθανό νέο ραντεβού με τον παίκτη

Eπιμένει για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ, πιθανό νέο ραντεβού με τον παίκτη

Όλα δείχνουν πως το ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία συνδυάζεται με την υπόθεση του αρχηγού της Ρεν.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, μιας και έχει επισκεφθεί ξανά τη Γαλλία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια χώρα που γνωρίζει καλά. Το ταξίδι του Ταυλαρίδη αφορά στο «τσεκάρισμα» μεταγραφικών στόχων. Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα επαφή με τον Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Η υπόθεση του έμπειρου στόπερ της Ρεν παραμένει ανοικτή για την ΑΕΚ. Οι Κιτρινόμαυροι του έχουν καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση και περιμένουν την τελική του απάντηση. Ο ανταγωνισμός για τον Ντα Σίλβα είναι μεγάλος, αφού ο 33χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Είναι πιθανό λοιπόν ο Ταυλαρίδης να κάνει μια νέα κουβέντα με τον Ντα Σίλβα. Άλλωστε στις επαφές που είχαν γίνει μέχρι στιγμής είχε φανεί πως υπάρχει καλό κλίμα. Η ΑΕΚ δείχνει τη διάθεση να παίξει τα… ρέστα της για τον έμπειρο αμυντικό και συνεχίζει να κυνηγάει τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει. Μιας και στην Ένωση έχουν πειστεί πως ο Ντα Σίλβα είναι ο ιδανικός στόπερ για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον 33χρονο στόπερ περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ. Μια πρόταση που δείχνει και το πόσο πολύ πιστεύουν στην Ένωση την συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ