Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού της Volley League Γυναικών (3/5, 18:00).

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού χθες το βράδυ ηττήθηκε στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» από την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού με 3-1 στον πρώτο τελικό της Volley League, σε ένα παιχνίδια που υπήρξε 45άλεπτο διακοπή και εκκένωση του γηπέδου, λόγω των καπνογόνων που έριξαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού πριν την έναρξη του τέταρτου σετ.

Την ερχόμενη Τετάρτη (3/5, 18:00) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στον δεύτερο τελικό, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τη νίκη, με την οποία θα ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά με τις Πράσινες. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτριες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, με τον «ερυθρόλευκο» Ερασιτέχνη να βγάζει ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπα και τα υπόλοιπα «διαμαντάκια» του Ολυμπιακού Β’ που θα απασχολήσουν την πρώτη ομάδα

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον 2ο τελικό των playoffs της Volleyleague Γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την  Τετάρτη (03/05/2023) και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη»  ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται:

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:  5€, 10€, 15€ (VIP), 25€ (Baseline-Court Seats).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ