Ελις : «Εχουμε τρομερούς ηγέτες, παίξαμε σπουδαία άμυνα στο τέλος»

Ελις : «Εχουμε τρομερούς ηγέτες, παίξαμε σπουδαία άμυνα στο τέλος»

Στην παρουσία των Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αλλά και την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στάθηκε ο Οκτάβιους Ελις.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 78-71 και σημείωσε την πρώτη του νίκη στην Ευρωλίγκα. Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο Οκτάβιους Ελις μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA, κάνοντας ειδική αναφορά στους Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και Σλούκα και την επιρροή που έχουν στα αποδυτήρια των Ερυθρολεύκων. Παράλληλα ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε τρομερή άμυνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχουν παίξει αυτά τα παιχνίδια. Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Σλούκας, όλοι τους είναι τρομεροί ηγέτες. Βαδίζουμε στον δρόμο τους».

Επιπρόσθετα, ανέφερε: «Είχαμε κάποια «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι. Ο προπονητής μας λέει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, και πρέπει να το κάνουμε αυτό. Στο τέλος βγάλαμε κάποιες μεγάλες άμυνες και πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να κυνηγάμε κάθε φάση εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ