H Δέσποινα Βανδή έκανε το Twitter να παραληρήσει με το hot mini φόρεμά της

H Δέσποινα Βανδή έκανε το Twitter να παραληρήσει με το hot mini φόρεμά της

Άλλη μία εκθαμβωτική εμφάνιση στο Just The Two Of Us.

To Just The Two Of Us έχει γίνει πια η τακτική συντροφιά για τα βράδια του Σαββάτου. Όλοι οι αγαπημένοι celebrities που συμμετέχουν προσφέρουν απίστευτο θέαμα στους θεατές που παρακολουθούν από τις οθόνες των σπιτιών τους και ένα πράγμα που μπορείς να πεις για το σόου είναι ότι σίγουρα δεν είναι βαρετό με τόσα που συμβαίνουν.

Τα ζευγάρια που συμμετέχουν συνήθως δε μένουν στις αναμενόμενες επιλογές. Παίρνουν ρίσκα, τα οποία είτε τους βγαίνουν σε καλό είτε σε κάτι όχι και τόσο επιθυμητό. Στην πρώτη κατηγορία, χωρίς δεύτερη σκέψη, πέφτει το ντουέτο της Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό που ερμήνευσαν το Blood // Water του grandson (Jordan Edward Benjamin) και συγκίνησαν τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο

Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια με τις δικές τους ξεχωριστές εμφανίσεις, ωστόσο, αυτή που ξεχώρισε περισσότερο απ’ όλους ήταν η Δέσποινα Βανδή. Η διάσημη τραγουδίστρια, που σε κάθε της εμφάνιση αφήνει το κοινό άφωνο, φόρεσε ένα sexy mini φόρεμα και σε συνδυασμό με τις διάφορες αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια των συνομιλιών έκανε τους χρήστες του Twitter να εμπνευστούν για να γίνουν τα ανάλογα σχόλια. Αυτά αφορούσαν τόσο το look της, όσο και πιο αστείους παραλληλισμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ