Ο Παυλίδης στην Premier League;

Ο Παυλίδης στην Premier League;

Η Sun... πρότεινε τον Βαγγέλη Παυλίδη στις ομάδες της Premier League

Επτά ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν, υπό προϋποθέσεις, να ξεχωρίσουν στις ομάδες της Premier League παρουσιάζει η ηλεκτρονική έκδοση της Sun.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος συνεχίζει φέτος με φόρα από την προηγούμενη σεζόν και έχει σκοράρει 22 γκολ σε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Άλκμααρ.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό τον ήθελε ο Μπαρτζώκας – Το πληθωρικό παιχνίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ (vids)

Αναλυτικά το ιδιαίτερα τιμητικό κείμενο της Sun για τον Έλληνα στράικερ
«Ο τελευταίος παίκτης στη λίστα μας είναι ο 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης, της Άλκμααρ που βρίσκεται ψηλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Παυλίδης διανύει εξαιρετική σεζόν και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 18 γκολ σε 15 ματς στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του στο Conference League, έχει ξεπεράσει σε γκολ τον αστέρα της Μάντσεστερ σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ τη φετινή σεζόν.

Είναι ένας επιθετικός που μπορεί να σταθεί στο ύψος της περιοχής και να χρησιμοποιήσεις το μέγεθός του και τις ικανότητές του για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει.

Επίσης μπορεί να προσφέρει στη δημιουργία, στη μεσαία γραμμή, και συμμετέχει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Μπορεί να τρέξει, έχοντας στα πόδια του την μπάλα, ή να κάνει έξυπνες κινήσεις για να τελειώσει με ασίστ ή τελικές πάσες.

Παυλίδης: Η Sun τον προτείνει στις ομάδες της Premier League

Ο Παυλίδης είναι ένας εξαιρετικά σύγχρονος επιθετικός που μπορεί να παίξει μόνος του, ψάχνοντας να πάρει την μπάλα και να περιμένει υποστήριξη ή να τρίξει και να οδηγήσει στην αντίπαλη άμυνα, αλλά επίσης μπορεί να παίξει και με δίδυμο στην επίθεση.

Η δική μας εκτίμηση είναι πως πρόκειται για έναν στράικερ που θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Αγγλίας που ψάχνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και με τα γκολ του να δώσει σημαντικές λύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ