Η Ιταλία ετοιμάζεται για την πρόκριση μπροστά στο κοινό της – «Μάχη» Τουρκίας και Ουαλίας

Η Ιταλία ετοιμάζεται για την πρόκριση μπροστά στο κοινό της – «Μάχη» Τουρκίας και Ουαλίας

Πρεμιέρα για τη 2η αγωνιστική του Euro σήμερα, με την Ιταλία να θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στην Ελβετία, ενώ Τουρκία και Ουαλία «μάχονται» για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης - Η Ρωσία φιλοξενεί τη Φινλανδία για τον 2ο όμιλο.

Με την πρώτη αγωνιστική να έχει ολοκληρωθεί στο Euro 2020, ακολουθεί σήμερα (16/6) τα δεύτερα ματς των ομίλων με τρεις αναμετρήσεις.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, η Ιταλία υποδέχεται την Ελβετία (22:00) στη Ρώμη. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε εμφατικά στην πρεμιέρα των ομίλων με 3-0 της Τουρκίας και έδειξε έτοιμη για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Την ίδια στάση θέλει να δείξει και απέναντι στην Ελβετία για να κάνει το 2/2 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Από την άλλη, η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης.

Την αυλαία της 2ης αγωνιστικής ανοίγει το ματς της Ρωσίας με τη Φινλανδία (16:00) για τον 2ο όμιλο. Οι Ρώσοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στο Βέλγιο, καθώς ηττήθηκαν με 3-0 στην 1η αγωνιστική, και θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, παίζοντας στην Αγία Πετρούπολη. Από την άλλη, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την σοκαριστική κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, η Φινλανδία κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro (1-0 τη Δανία στην Κοπεγχάγη) και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση.

Τέλος, στις 19:00 η Τουρκία αντιμετωπίζει την Ουαλία στο Μπακού, με την ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι στην πρεμιέρα μετά την ήττα με 3-0 από την Ιταλία και να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, ενώ η Ουαλία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο ματς με την Ελβετία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Φινλανδία – Ρωσία (2ος όμιλος ANT1)
19:00 Τουρκία – Ουαλία (1ος όμιλος ANT1)
22:00 Ιταλία- Ελβετία (1ος όμιλος ANT1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ