Η γκολάρα του Λάζαρου στο Top-10 του Europa League (vid)

Η γκολάρα του Λάζαρου στο Top-10 του Europa League (vid)

Το γκολ που πέτυχε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με εναέριο βολ πλανέ στο ματς με την Ντουντελάνζ συμπεριελήφθη από την UEFA στα 10 καλύτερα γκολ της φάσης των ομίλων!

Ένα από τα καλύτερα γκολ της πρώτης φάσης του φετινού Europa League ανήκει δικαιωματικά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού πέτυχε μια γκολάρα στον αγώνα των με την Ντουντελάνζ και ανάγκασε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί στη σπουδαία κλάση του.

Στο παιχνίδι με την ομάδα από το Λουξεμβούργο ο Φορτούνης ελίχθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λάζαρος με ένα καταπληκτικό εναέριο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα συστημένη τα δίχτυα του Μπονεφουά, κάνοντας το 3-0. Για την ιστορία, οι Ερυθρόλευκοι σε εκείνο το παιχνίδι επικράτησαν με 5-1, βάζοντας στο σακούλι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους για την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πριν από λίγες ημέρες πέτυχε μια μυθική νίκη επί της Μίλαν και πανηγύρισε την τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Η UEFA, λοιπόν, μετά τη συμπλήρωση της φάσης των ομίλων ξεχώρισε τα 10 καλύτερα γκολ, στα οποία βρίσκεται και αυτό του Λάζαρου και καλεί τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» να ψηφίσουν το καλύτερο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της UEFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ