Το εξαιρετικό «Κολοβρέ» που βάζει τα γιορτινά του και η άφιξη των οπαδών (vids)

Το εξαιρετικό «Κολοβρέ» που βάζει τα γιορτινά του και η άφιξη των οπαδών (vids)

Από τη μια η λίμνη της Γενεύης, από την άλλη τα χιονισμένα βουνά σε μια «σύνθεση» μαγευτική, εκεί που ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία

Στη γωνιά της Ευρώπης όπου χτυπάει η «καρδιά» της ΟΥΕΦΑ και στο εξαιρετικό «Κολοβρέ», το μικρό και όμορφο γηπεδάκι που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του UEFA Youth League, τους ημιτελικούς της Παρασκευής (3μμ Ολυμπιακός-Ναντ, 7μμ Μίλαν-Πόρτο) και τον τελικό της Δευτέρας (7μμ).

Το «Κολοβρέ» που στολίζεται και ετοιμάζεται από χθες από τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και που αποτελεί το κορυφαίο γήπεδο ενός συγκροτήματος με άλλα 4 γήπεδα με το ένα από αυτά μάλιστα να μετατρέπεται ανάλογα με την περίσταση σε γήπεδο ράγκμπι. Βοηθητικά γήπεδα που όμως προσφέρουν με την αρτιότητά τους και το εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο την δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή προπόνηση. Σε ένα από αυτά άλλωστε προπονήθηκε χθες ο Ολυμπιακός και το ίδιο θα κάνει σε λίγη ώρα (2.45μμ), στην τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός που θα έχει και εδώ τον κόσμο στο πλευρό του! Οι 4 ομάδες πήραν από 400 εισιτήρια με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν τουλάχιστον 200 άτομα από την Ελλάδα αλλά και αρκετό κόσμο από τις γύρω χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Πολύ κόσμο περιμένουν στην Πόρτο καθώς στην Γενεύη υπάρχει ισχυρή Πορτογαλική παροικία ενώ δεδομένο είναι πως η Ναντ θα εξαντλήσει τα εισιτήρια της σε αντίθεση με την Μίλαν που αναμένεται να έχει τους λιγότερους υποστηρικτές στο «Κολοβρέ».

Στη Νιόν που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος μέχρι να πέσει ο ήλιος και το βράδυ… χειμωνιάζει με ψιλόβροχο και χιόνια στα βουνά που βρίσκονται απέναντι από την Πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ