Ντάνι Άλβες : «Να μην κλάψει κανείς για μένα»

Ντάνι Άλβες : «Να μην κλάψει κανείς για μένα»

Ο Ντάνι Άλβες έγραψε ένα άκρως συγκινητικό γράμμα στο οποίο παραδέχεται ότι έκλαψε μόνος, αλλά δεν θέλει κανείς να λυπάται για εκείνον.

Ένας τραυματισμός στο δεξί γόνατο θα στερήσει στον Ντάνι Άλβες τη συμμετοχή στο ίσως τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του με τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας.

Ο 35χρονος μπακ έγραψε ένα γράμμα στο οποίο παραδέχεται ότι έκλαψε μόνος, αλλά δεν θέλει κανείς να τον λυπηθεί, ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείει τίποτα για το Μουντιάλ του 2022, αφού όπως τονίζει χαρακτηριστικά το σώμα του θα είναι 39 ετών, αλλά το πνεύμα του 17.

«Στα αποδυτήρια, οι γιατροί της Παρί μου είπαν ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη μέρα για να έχουμε τα αποτελέσματα, αλλά ήδη ήξερα στην καρδιά μου ότι όλα τελείωσαν. Όλοι γιόρταζαν το Κύπελλο Γαλλίας και δεν ήθελα να δείξω κανένα αρνητικό συναίσθημα στους συμπαίκτες μου. Αν ξέρεις τον Ντάνι Άλβες, θα ξέρεις ότι είμαι ένα χαρούμενο παιδί. Τότε χαμογελούσα και απολάμβανα τη στιγμή. Αλλά όλοι μπορούσαν να δουν στα μάτια μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Έκλαψα μόνο μία φορά και αυτή όταν ήμουν μόνος. Επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα. Δεν θέλω κανέναν να κλάψει για μένα. Δεν θέλω κανείς να λυπάται για μένα. Έχω ζήσει τα όνειρά μου. Ο Ντάνι Άλβες δεν πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, αλλά είμαι χαρούμενος τύπος».

Το όνειρο της Ρωσίας τελείωσε και ο Άλβες θα παρακολουθήσει το Μουντιάλ από την τηλεόραση.

«Αυτή τη φορά σε μια τηλεόραση μεγαλύτερη από αυτή που είχα όταν ήμουν παιδί», λέει.

«Αλλά δεν αποκλείεται τίποτα για το 2022. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου βετεράνο. Όπως μπορείτε να δείτε, έχω ένα πνεύμα παιδιού 13 ετών. Δεν μπορώ να ξέρω αν, όταν πλησιάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια θέση στην ομάδα. Το σώμα μου θα είναι 39 ετών, αλλά το πνεύμα μου θα έχει κλείσει τα 17».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ